16 Şubat 2009 Pazartesi

Kerevizli & Yer Elmalı Çorba


Aslına zeytinyağlı yemek olarak yapıyordumki başka bişeye dalınca sebzeler pişmiş suyunu çekmiş hamur olmuşlar. Hemen blendırı aldım elime çırpıverdim oldumu sımsıcak bol vitaminli bir çorba hımm lezzetine de doyum olmadı.
Kereviz & Yer Elması Çorbası
Malzemeler:
  • 2 ad orta boy kereviz
  • 500 gr yer elması
  • 1 ad soğan
  • yarım yemek kaşığı salça
  • 1/2 lt su
  • 1/2 lt et suyu
Yapılışı:
  • Kereviz , yer elması ve soğan hafif yağda kavrulur.Üzerine salça da ilave edilir.
  • Et suyumuz ve su ilave edilerek kaynamaya bırakılır.
  • Sebzelerimiz yumuşadıktan sonra blendırla ezilir.
  • Doğranmış maydonaz ile servis edilir.
Afiyet olsun...

2 yorum:

TAZE NANE dedi ki...

Ellerine sağlık canım.
Sevgiler....

mujdenin denemeleri dedi ki...

Oh sıcacık.Ellerine sağlık canım.

Etiketler