8 Şubat 2010 Pazartesi

Çikolata Tadında Bir Haftasonu

Resimdeki keyifli anlar Çikolata Fabrikasının görüntüleri. Bu hafta sonum Çikolata tadında geçti , çok eğlendik.Bol bol çikolata yaptık güzel arkadaşlıklar kurduk , ellerini çikolata kazanın içine sokan benim işte :))diğeride Azize.
Bu arada Çikolata Fabrikasının yaratıcısı Sevgili Berrin Gürcan çok şeker bir insan sizinle tanıştığıma çok memnun oldum Herşey için teşekkürler.

Bu arada Doğaya Dönüş ' ten bahsetmem gerekli Azize birlikte Workshopa girmeden önce biraz bişeyler atıştıralım dedik ve bu yer karşımıza çıktı.Şirin bir cafe Ev yapımı yemek ,ev yapımı kurabiyeler, kek tarzı yiyecekler vardı.Ben Kremalı Sebzeli Tart yedim hımmm tadı tam benlikti Brokoli ağırlıklı nefisss tavsiye ediyorum.Naci bey ile tanıştık cafede çalışan arkadaş Trakyalı :) heryerde bir hemşeri buluyorum mutlaka bize ikram ettiği kurabiyelerde Kıyır kıyır dı taptaze çayla nefis oldu.Yolunuz düşerse mutlaka uğramanızı tavsiye ediyorum.



2 yorum:

Unknown dedi ki...

Vildancım en büyük hayalim pastacı
lık yapmak ne mutlu sana darısı ba
şıma öpüyorum...

Cem dedi ki...

Çikolataları, pastaları, kekleri indirin mideye.. Ama pazartesi şirkete arkadaşlara da götürelim biraz demeyin :)) Afiyet olsun.

Etiketler