16 Kasım 2016 Çarşamba

Cook ile MSA ' da İtalyan Lezzetleri

Pazartesi günü  Cook 'un yeni ürünü olan  COOK Bas&Kes Strec Kesici yi deneyimlemek için Bloggerlar la birlikte Mutfak Sanatları Akademinde düzenlenen İtalyan Lezzetleri workshopuna katıldık nefis lezzetler hazırladık 



Cook'un ürün portföyünde bulunan streç film, pişirme kağıdı, alüminyum folyo, fırın torbası, meyve-sebze torbası ve çöp torbası gibi ürünlerine zaten kullanıyorum , ama bu workshopta yeni bir ürünü de deneme imkanı buldum.

COOK Bas&Kes Strec Kesici hayat kurtarıcı olmuş hepimizin korkulu rüyasıdır bir yemeği streçle sararken o stres uzar bir yerlere yapışır eğri bügrü kopartırız yaa işte COOK Bas&Kes Strec Kesici ile artık düzgün bir şekilde herşeyi streçleyebiliriz 



Bir yeniliği daha mutfağımıza kattın teşekkürler Cook :) 
Bu keyifli gün için Cook ailesine, Mahiye Sabuncuoğluna ve Şefimiz Hakan Şen ve ekibine teşekkür ederim


Menümüz çok güzeldi, İtalyan Lezzetleri hazırladık;
- Mozzarella Peynirli , Renkli Cherry Domatesli Taze Otlu Bruschetta
- Pesto Soslu Fettuccine
- Dana Antrikot , Trüf Yağlı Fırınlanmış Baby Patatesler Yabanturbu Soslu
- Frambuaz Soslu Ricotta Kek
Tariflerini yakın bir tarihte sizlerle paylaşacağım sevgiyle kalın…













Hiç yorum yok:

Etiketler