9 Aralık 2016 Cuma

Water Garden İstanbul & Kaşıbeyaz Tadım



30 Eylül’de Ataşehir'de kapılarını açan WATERGARDEN İSTANBUL Yeme - İçme ve Eğlence Anlayışına yeni bir soluk getiriyor.

Sıra dışı konsepti ile dünyada ilkleri içinde barındıran Watergarden İstanbul, Ziylan Gayrimenkul’un yatırımı “Hayata Yepyeni Bir Tat” sloganı ve sıra dışı konsepti ile yeme-içme ve eğlence merkezi olarak bir ilke imza atıyor.


Gecesi başka , gündüzü başka keyifli olan Watergarden İstanbul, sizlere her anın tadını doyasıya çıkartabileceğiniz bir yaşam alanı sunuyor.


Gündüz çocuklarınızla birlikte restoranların, eğlenceli oyun alanlarının ve macera parkının tadını çıkartırken, geceleri de Watergarden İstanbul’un özel renk cümbüşüyle şenlenen atmosferinde birbirinden farklı etkinliklere katılmanız mümkün.



Watergarden İstanbul, Türk ve dünya mutfaklarının en gözde lezzetlerini sunan restoranları, dayanılmaz tatları keyifli bir atmosferle buluşturan bistro ve kafeleriyle İstanbul’un yeni yeme-içme ve eğlence merkezi oluyor.





Bizde bugün Sevgili Eray Kılıç @eraykilic ' ın organizasyonu ve Sevgili Mehtap 'ın @degisiktatlar  ' ın davetiyle Kaşıbeyaz Lezzet Grubu @kasibeyazlezzetgrubu 'nun misafiriydik. 






Ve böylesine güzel bir ambiansta son derece şık ve zarif dekore edilmiş olan ve hemen herkesin lezzetlerini yakinen bildiği Kaşıbeyaz lezzetlerini tadımladık.










































Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler...


Water Garden En gelişmiş su, ateş, müzik, lazer ve ışık gösterileri ile show havuzu eğlence severleri farklı bir deneyime davet ediyor.Bu atmosferi bire bir yaşamanız gerekli


Şehir hayatının vazgeçilmezi sokak lezzetlerini içinde barındıran “Nostalji Sokağı” Türkiye’nin her köşesinden yöreye özgü geleneksel tatların yer aldığı restoranlar ile ziyaretçilerine nostalji dolu anlar yaşatıyor.

Haftanın yedi günü açık olan “Taze Pazar”, damak tadının yanı sıra sağlığına özen gösteren ziyaretçiler için de alternatif oluyor.

10 salonlu “sinema kompleksi’’, yerli ve yabancı sanatçıların, grupların, orkestraların sahne alacağı ve açık hava sineması olarak da kullanılabilecek 4 bin kişilik etkinlik alanı, tiyatro salonu ile özellikle hafta sonu çocukların vazgeçilmez adresi olan çocuk oyun alanı da Watergarden İstanbul’un farklılığını ortaya koyan detaylar arasında…


Sadece yetişkinler için değil çocuklar için de hafta sonu birbirinden eğlenceli aktiviteler ve etkinlikler hazırlayan Watergarden İstanbul her yaştan her kesime eğlence imkânı sunuyor.

Haftanın her günü 10.00 - 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan Watergarden İstanbul büyüklere bir nefes, gençlere heyecan, küçüklere eğlence, yerli ve yabancı misafirler için Ataşehir’in kalbinde vazgeçilmez bir buluşma noktası.

Daha detaylı Bilgi İçin web sayfasını inceleyebilirsiniz  www.watergarden.com.tr










Hiç yorum yok:

Etiketler