13 Mayıs 2017 Cumartesi

10.Geleneksel Fairy Yemek Şenliği Etkinlik


Bu yıl 10.su düzenlenen Geleneksel Fairy Yemek Şenliği, Marmara Forum AVM’de gerçekleşti.Bugün saat 14:30’da Marmara Forum AVM açık otoparkında gerçekleşen etkinlik akşam 18:00’e kadar sürdü.Fairy Marka Elçisi Berna Laçin’in ev sahipliğinde gerçekleşen 10. Geleneksel Fairy Yemek Şenliği’nde binlerce kişiye tüm gün ücretsiz köfte dağıtıldı. 
Fairy, şenlikte dağıtılan her tabakla ayrıca Ramazan ayı süresince şenliğe katılan kişi sayısı kadar binlerce tabak yemek, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) Vakfı'na beslenme giderlerine destek sağlayacak.
10. Geleneksel Fairy Yemek Şenliği’nde, Çarkıfelek ve tabak oyunlarına katılan birçok kişi sürpriz hediyeler kazandı. 
Fairy’nin yine imkansızı başardığı yemek şenliğinde, aynı miktarda Fairy sıvı deterjanın en çok satan bidon deterjana göre 2.5 kat daha fazla bulaşık yıkadığı, Fairy Platinum bulaşık makinesi kapsüllerinin sudan geçirmeden tek yıkamada temizlendiği tüm davetlilerle birlikte kanıtlandı

Etkinlkik öncesi @medyaevi_iletişim nin davetiyle Bloggerlar, Gülhan Kara ve Berna Laçin ’nin katılımı ile BigChefte  hep birlikte öğlen yemegi yedik sohpet ettik güzel bir gün geçirdik daha sonra hep birlikte etkinliğe katıldık.
Emeği geçen herkese teşekkürler








Hiç yorum yok:

Etiketler