15 Kasım 2018 Perşembe

Lezzetin Tarihle Bulustugu Bir Marmara Masalı & Falyanos Restoran By Kalyon


Lezzetin Tarihle Bulustugu Bir Marmara Masalı ,50 yılı aşkın lezzet yolculuğunda kendi müdavimlerini yaratan Kalyon Restoran, yenilenen yüzü ve iddialı menüsüyle yoluna 
Falyanos by Kalyon olarak devam ediyor. 




Adını aldığı yunusların eşlik ettiği muhteşem Marmara manzarasını Tarihi Yarımadanın büyüleyici atmosferiyle buluşturan Falyanos by Kalyon, tamamen artizan ürünlerden hazırlanan İstanbul ve Anadolu mutfağından mezelerin yanı sıra başka hiçbir yerde bulamayacağınız yaratıcı tatları ve birbirinden lezzetli taze deniz ürünlerinin sunulduğu özgün menüsüyle unutulmaz bir gastronomi deneyimi sunuyor.

Yarım asırlık tecrübesini, lezzet,  kalite ve mükemmel servis ile buluşturan Falyanos by Kalyon, tüm lezzet tutkunlarını, titiz bir çalışmanın ürünü olan meze çeşitleri ve taze deniz ürünleri menüsüyle geçmişten geleceğe uzanan bu lezzet serüvenine davet ediyor.

Bizlerde Lezzetin tarihle bulustugu manzara karşısında @falyanos_restaurant 'ta  Sevgili @oyaemerk  ve @logos.iletisim daveti ile blogger arkadaşlarımla keyifli sohpet eşliğinde damaklarımızı senlendirecek mezeler, taze balik cesitleri, harika tatlıları tadarak lezzetli bir öğlen yemeği yedik. 




Mutfak şefi @murattasarer liderliğinde harika bir ekibe sahip olan mekan Çeşit çeşit Taze Balıkları Lezzetli mezeleri ve Nefis tatlıları ile iddalı.
Balık çeşitleri çok taze ve tam kıvamında 




Harika Mezeler ile başlangıç yaptık hepsi çok lezizdi ama benim favorim 👉🏻
Somon Lakerda ve Vişneli Pazı Sarma😋



▫️Roka/Tere İnce Kıyım Salata
▫️Domates Salatası Kırmızı Soğanlı ▫️Keçi Peynirli Kırmızı Biber Sarması
▫️Somon ve Torik Lakerda
▫️Köz Patlıcan Salatası
▫️Kabak Borani ▫️Ermeni Pilaki
▫️Vişneli Pazı Sarma
▫️Midyeli Lahana Sarma
▫️Levrek Marine
▫️Hamsi Marin
▪️Ara sıcak olarak;
▫️Kalamar Tava
▫️Güveçte Karides
▫️Kavrulmuş Ege Otları Tereyağlı Yoğurtlu
▪️Ana Yemek
▫️Karışık Balık Izgara ▪️Tatlı lar ; özellikle Balkabaklı Sıcak Helva Favorim
▫️Kabak Tatlısı
▫️Kaymaklı Ayva Tatlısı hepsi birbirinden lezzetliyedi👌🏻



👉🏻Aileniz ve dostlarınızla keyifli sohpetler eşliğinde harika lezzetlleri tatmak için gönül rahatlığıyla gideceğiniz bir mekan 📌Bu arada hafta içi ve hafta sonu açık büfe kahvaltısıda var denemenizi tavsiye ederim👍🏻


Keyifli ve Lezzet Dolu bir gündü emeği geçen herkese teşekkür ederim 🙏🏻





Hiç yorum yok:

Etiketler