8 Mart 2019 Cuma

KASEROL EATİNG HOUSE & 8 MART KADINLAR GÜNÜ YEMEĞİ

 
İyi aksamlar biz bugun Oya Hanimin @oyaemerk davetiyle blogger arkadaşlarımla 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nü şehrin yıldızı yükselen semtlerinden Koşuyolu'nda yer alan Kaserol Eating House'da kutladık @kaserolsocial


Kaserol, 2014’ün Nisan ayından itibaren Akdeniz mutfağını Üsküdar’da misafirlerine sunuyor. Şef İhsan Mersin’in yirmi beş yılı aşkın deneyimi ile harmanlanan Kaserol lezzetleri her zaman her damak tadına uygun olarak hazırlanıyor.



Türkiye’nin ilk hamburgercisi olan Kadıköy Moda’daki Pub Rally’nin mutfağında 1985 yılında başlayan kariyerine Gülse Birsel’in tutkunu olduğu Limon Otlu Dilbalığı ve Avakadolu Somon Tartar hazırlayarak devam eden Şef İhsan Mersin, bugün Kaserol’ün kurucu şefi olarak Akdeniz mutfağını en iyi şekilde temsil etmek için kariyerinde hızlı adımlarla yükseliyor.


Akdeniz ikliminin sıcaklığını misafirleri ile paylaşan ve mutfağın en güzel örnekleriyle onları mutlu eden Kaserol, kendine özgü yemekleri ile de diğer mutfaklardan ayrılıyor.
Kaserol mutfağını biraz daha yakından tanımak istediğinizde arka bahçesinden toplanan taptaze kekikler, limon ağacından koparılan limonlar ile yapılan limonatalar, yalnızca Kaserol’e özel ve Şef İhsan Mersin’in tariflerinden hayat bulan Özel Mantı, Adaçaylı Limon Soslu Tavuk, Genova Steak ve daha bir çok lezzet sizleri karşılıyor. Tazelik ve doğallık konusunda dikkatle çalışan ve her gün yenilenen mutfağı ile Kaserol’e davetlisiniz!

Üsküdar’da hatta Bulgurlu’da hiç beklemediğiniz anda konsepti ve yemekleri, güler yüzlü çalışanları ve özellikle her zaman en iyisi için çabalayan Şef İhsan Mersin’i gördüğünüzde sakın şaşırmayın çünkü Şef İhsan Mersin her zaman şunu hatırlatıyor: “İyi bir yerde yemek yemek mi yoksa iyi bir yemek yemek mi?”
Yemek tutkunları bu soruya hep “İyi yemek yemek!” olarak cevap veriyor.

Renkli ve lezzetli yemekler, doğal ve sağlıklı öğünler, sıcak ve samimi bir atmosferde Keyifli bir Vakit gecirmek harika lezzetler tatmak için Kaserol doğru adreslerden biri



KASEROL "evimizde yemedigimiz hiçbir gıdayı,mutfağımızda kullanmıyoruz"ilkesiyle hareket ediyor 

Bugün nefis lezzetler tattik bunlar👇🏻
Patates Bravas
Bibörek👌🏻sos ve lezzet efsane
Tavuklu Dürüm 
Köfteli Beğendili Dürüm
Füme Etli Burger
Quatro Formaggi Burger
Toronto Pizza
Yoğurtlu Kebap
Ilık Levrek Salatası
Mercimekli Salata
Ballı Badem👌🏻tatliyi cok sevdim
Apple Dutch Baby

Hepsi birbirinden lezzetliydi


Koşuyolu & Moda & Üsküdar da şubeleri var iyi yemek keyifli bir vakit geçirmek için doğru adres


Etkinlikte emeği geçen herkese tesekkurler
@logos.iletisim @oyaemerk @kaserolsocial

Anlık paylaşımları takip etmek için tık tık :) @lezzetduragi



  

Hiç yorum yok:

Etiketler