4 Nisan 2019 Perşembe

Fairy Türk Mutfağındaki Keyifliği Yolculuğuna Tarihi Restoranlarla Başladı


İyi Akşamlar
Biz bugün Fairy’nin etkinliği için 131 yıllık Hacı Abdullah Lokantasında Türkiye ve Kafkasya Ev Bakım Kategorisi Marka Müdürü Ezgi Öztorun’un ev sahipliğinde gerçekleşen bir yemekte bir araya geldik 


Hacı Abdullah Lokantası’nın kullandığı ve eskidiğini düşündüğü fakat Fairy Platinum Plus ile #yenigibitertemizolan tencerelerde ‘’lezzeti bol ama temizlemesi zor” yemeklerinden tattık. 




Fairy, Türk mutfağındaki keyifliği yolculuğuna tarihi restoranlarla devam ediyor. Türkiye’nin 7 bölgesindeki tarihi restoranları #yenigibitertemizyapmak için kolları sıvayan Fairy tarihi yolculuğuna İstanbul’daki 131 yıllık geçmişe sahip Hacı Abdullah Lokantası ile başlıyor.





Hacı Abdullah Lokantası’nın kullandığı ve eskidiğini düşündüğü tencereler, Fairy Platinum Plus ile #yenigibitertemiz olup 131 yıldır aynı usulle pişen ‘’lezzeti bol ama temizlemesi zor” yemekler, #yenigibitertemiz tencerelerde tarihe tanıklık etmeye devam edecek.


Hacı Abdullah Lokantası dördüncü kuşak temsilcisi Turgut Gülen’in de katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında;Fairy, tüketicilere her koşulda en iyi temizlik sağlamak isteyen bir marka olduğunu ifade etti👍🏻


#yenigibitertemiz 
#fairyplatinumplus 
#fairy
@medyaevi_iletisim 
@ozlemkoymen2014 
@haciabdullah1888


Hiç yorum yok:

Etiketler