25 Mart 2013 Pazartesi

Çikolatalı Antep fıstıklı & Hindistancevizli Truff


Renkli minik lezzetleri Kader hanıma çaya giderken hazırladım


Malzemeler;
  • 200 gr krema
  • 200 gr çikolata
  • 300-350 gr kadar kek (rondodan çekilmiş)
  • süslemek için antep fıstığı ve hindistan cevizi
Yapılışı;
  • Krema ocakta kaynatılır
  • ince ince kıyılmış çikolata ocaktan alınan kremanın içine konulur ve eriyene kadar karıştırılır
  • içine kek parçaları azar azar ilave edilir karıştırılır.hamur yoğurulur gibit
  • 15 dk kadar buzdolabında bekletilir daha sonra minik parçalar halinde yuvarlanır antep fıstığına veya hindistan cevizine bulanır
Afiyet olsun.



Hiç yorum yok:

Etiketler