Akşam yemeği için hepimizin bildiği pratik bir yemek hazırladık aslında ben bu yemeği zeytinyağlı yapardım ama şimdi Teremyağ Gurme ile hazırladım sonuç harika buyrun tarife
Malzemeler:
- 3 ad orta boy kabak
- 1 çay bardağı kadar bulgur
- 1,5 bardak su
- 1 yemek kaşığı Teremyağ Gurme
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- Tuz
- Dereotu
Yapılışı:
- Yağımız tencerede eritilir
- küp küp doğranan kabaklarımız koyularak biraz 2-3 dakika sotelenir ve bulgurlar konularak harmanlanır ve içine salçamız ilave edilir biraz karıştırdıktan sonra tuz ve su ilave edilerek kapağı kapatılık yaklaşık 15-20 dk orta harlı ateşte pişirilir.
- Dereotu ile süsleyerek servis edilir.
Afiyet Olsun
3 yorum:
Ellerinize sağlık:) Buradan bile çok harika görünüyor:) Teremyağ Gurme Kaymaklı her bir tarife lezzet katıyor kesinlikle!
Ellerinize sağlık:) Buradan bile harika görünüyor! Teremyağ Gurme Kaymaklı her yemeğe farklı bir lezzet katıyor kesinlikle!
Elinize Sağlık!:) Nefis görünüyor; Teremyağ Gurme Kaymaklı her yemeğe yakışıyor:)
Yorum Gönder