7 Haziran 2008 Cumartesi

Ispanak Yatağında Et Kavurması


Ben etleri konserve yaptım çok pratik oluyor hazır yemek niyetine ısıtmak yeterli. Basit ,Lezzetli ve Pratik bir tarif
Konserve Et için
  • 1 kg cam kavanozlara bir güzel yıkanmış ve suyu süzülmüş etleri doldurun.Etleri koyarken aralarına tuz ve kurutulmuş fesleğen veya kekik serpiştirin.kapağını sıkıca kapatarak kısık ateşte 1,5 saat kadar kaynatın. Etlerin rengi hafif değişince ocaktan alın kovanozu ters çevirarek muhafaza edin.

Gelelim tarifimize

  • 1 kg ıspanak
  • 1 ad orta boy soğan
  • Yarım kavanoz Konserve Et

Yapılışı:

  • Soğanlarımız halka halka doğranarak zeytinyağında kavrulur, üzerine temizlenmiş elle parçanmış ıspanaklarımız ilave edilerek kavrulmaya devam edilir.
  • Diğer yanda etlerimiz az yağda kavrulur.Pişen ısnaka tabağa alınarak üzerinde etler ile servis edilidir.

Afiyet Olsun...



2 yorum:

sarımutfak-hande dedi ki...

kavurma süper alttaki kurabişlerde öyle ellerine sağlık cnm oğluşunda doğumgünü kutluolsun
sevgiler
öptüm

Adsız dedi ki...

offf süper olmuşşş


ellerine sağlık
sevgiler

Etiketler